Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Γεια σου,
ονομάζομαι Ίρις Χρηστάνη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο του Λίντς της Αγγλίας.
Έχω εργαστεί σε δημόσια σχολεία της Αγγλίας, καθώς και σε ελληνικό παροικιακό σχολείο του Λονδίνου.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ελβετία και διδάσκω σε δίγλωσσο Αγγλογερμανικό σχολείο, ενώ παράλληλα παρέχω μαθήματα Ελληνικών σε παιδιά ομογενών.
Η ιδέα αυτής της ιστοσελίδας γεννήθηκε στην καραντίνα, όταν ξεκίνησα να δημιουργώ εκπαιδευτικό υλικό και δραστηριότητες για τα παιδιά που περνούσαν πολύ χρόνο στο σπίτι. Η αγάπη μου λοιπόν να δημιουργώ και να μοιράζομαι το υλικό μου με οδήγησε στη δημιουγία του TeachingShelf.
.png)
Τι είναι το ΤeachingShelf;
Είναι το ράφι μιας διαδικτυακής βιβλιοθήκης. Εκεί μπορείς να ανατρέξεις για να βρεις πλούσιο υλικό, που θα κάνει την προετοιμασία του μαθήματός σου ευκολότερη και το μάθημα σου πιο διασκεδαστικό. Θα βρεις ό,τι χρειαστείς: ιδέες για δραστηριότητες, βοηθητικό υλικό, αφίσες και παιχνίδια. Και αν ψάχνεις κάτι που δεν παρέχουμε ακόμα, μην ανησυχείς! Προσθέτουμε συνεχώς επιπλέον υλικό στη βάση δεδομένων μας.
Τι διαφορετικό προσφέρει;
Μέσω της ετήσιας ή μηνιαίας συνδρομής, σoυ προσφέρουμε τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή μαζί μας για να ζητήσεις πρόσθετο υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου. Αν σου αρέσει κάποιο υλικό, αλλά θέλεις να το εντάξεις σε διαφορετική θεματολογία, είμαστε στη διάθεσή σου να το προσαρμόσουμε σε αυτό που επιθυμείς.
Πώς λειτουργεί ακριβώς;
Φτιάξε εύκολα και γρήγορα έναν λογαριασμό και γίνε συνδρομητής. Έτσι θα έχεις πρόσβαση στη σελίδα του Εκπαιδευτικού υλικού και στο chat. Μέσω του chat μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και να ζητήσεις το υλικό που χρειάζεσαι. Εκεί πρέπει να μας αναφέρεις:
-
το όνομα του αρχείου για το οποίο ενδιάφερεσαι,
-
τη θεματική ενότητα στην οποία θα το εντάξεις,
-
επιπλέον πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζουμε και
-
το e-mail σου.
Και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!
Παράδειγμα
“Θα ήθελα μια δραστηριότητα για τη θεματική ενότητα: “Ο εαυτός μου”.
Στόχος είναι τα παιδιά να εξασκηθούν στην αναγνώριση και σύνθεση του ονόματός τους.
Τα ονόματα των μαθητών στην τάξη μου είναι: Μαρία, Κώστας, ...
.png)
